Counseling Offices, Anchorage, AK

This was a project for a non-profit organization which was a renovating an existing space.  The project schedule was time sensitive and critical that all staff remain productive during the build-out. Temporary swing space was provided while the demolition and conventional construction work was performed prior to DIRTT installing.  Our technicians followed behind the carpet installers building our walls in a very timely manner which allowed for a faster move in date.  Sliding barn doors, clear glass with film, and a splash of “red” on solid mdf tiles above the glass were used to complement 4A’s logo.  Although the space was small, the glass walls allowed for natural daylight to pass through to the interior of the space creating a very pleasing open environment.  Their reception station was built using DIRTT low walls along with an owner supplied solid surface transaction top.